19. maalis, 2022

Tietoisuus mitä tapahtuu, Herätys

Pelolla on ohjailtu jo pari vuotta, heti kun huomio kiinnittyy oikeisiin asioihin, mitä oikeasti on meneillään, keksitään uusi pelolla ohjailtava asia, sotakin käy siihen oikein hyvin, kunhan kukaan ei pysy kartalla mistä on kyse. Maailmantalouden järjestyksen muuttamisesta kyse. Kansojen sekoittamisesta totaalisesti, talousjärjestelmän muuttamisesta, vähentämisestä. Herätkää huomaamaan mitä täällä tehdään. Tekopyhyys on nykypäivän vitsaus, toinen on valheiden syöttö ja illuusioiden luominen.

Gallupit tilataan ja kysymykset esitetään siitä tulokulmasta, jotta vastaukset ovat mahdollisimman tilaajamyönteisiä, aivopesulla mennään kuten muussakin mitä yhteiskunnassamme tänä päivänä tapahtuu.

Kansanäänestys pitää järjestää. NATOOn menoa en kannata, jälleen yksi rahareikä Suomelle lisäksi ollaan muiden järjestämissä sodissa, joissa ei Suomella mitään tekoa. Jäsenmaiden BKT mukaan vuosimaksut, jotka 2015 arvioitiin 55 miljoonaa, jonka jälkeen kustannukset ovat nousseet ja kun vielä nousevat riittääkö 100 miljoon per vuosi. Sen jälkeen toimimme USA alustamaana ja sotia riittää, joihin joutuu Suomikin osallistumaan.

Uusimmat kommentit

20.11 | 15:29

Säilytettävä ehdottomasti!

20.01 | 05:09

Kiitos Satu, kirjoitat tärkeää asiaa, kumpa päättäjät heräisi "ruususen unesta".Koskaan ei ole liian myöhäistä.

09.10 | 03:58

Satu, ESS 9.10.2019. Harmi, että et ole parempi kaveri Antin kanssa. Siellä isommalla tasolla on kavereista huolehdittu palkkaamalka heitä huuhaa-virkoihin kansan kustannuksella.

08.03 | 16:59

Varmasti muutos on paikallaan, tosin Kokoomus Lahdessa on isoin puolue ja jälki sen mukaista. Ensisijaisesti auttaa kun uusia valtuutettuja valitaan, se muuttaa jo ajatusmaailmaa lähtökohtaisesti.

Jaa tämä sivu