15. elo, 2021

Peliä kuntalaisen kustannuksella

Perusterveydenhuollon alasajo on siirtymä yksityiseen maailmaan, itse olen kirjoittanut monta vuotta. Taustalla on varakkaiden tahtotila, jotka voivat halutessaan ostaa terveyspalveluja mistä vain. Sen sijaan että vain ostaisivat, kun voivat, on tahtotila, ettei köyhä saisi palvelua verovaroin, vaan verovarat tulisikin ohjata yrittäjille. Yksityinen joka ei edes palveluja tuota siten, että potilas mihinkään hoitoon pääsisi. Harva se päivä tästä aiheesta on mielipidekirjoituksia ESS, kun Harjun terveys Oy pyörittää. Aina Mehiläiseltä tulee vastaus, joka on tietysti yhtiön linjan mukainen muttei vastaa sitä todellisuutta.

Yhteiskuntaa ei vain ole luotu varakkaita varten, vaikka niin tuntuvat varakkaat ajattelevan. Niin Koronan kun muidenkin illuusioiden varjolla tavallinen kansalainen on puhuttu pyörryksiin ja pelolla ohjailtu. Mitään negatiivista ei saisi sanoa tai julkaista Koronaan, rokotuksiin tai hyvinvointiyhteiskunnan alasajoon liittyen esille tuoda. ESS ei julkaise eikä UusiLahti ei myöskään Omalähiö eikä kovin paljon soraääniä valtakunnan mediastakaan kuulu.

Iso kysymys kenen puolella media olikaan, tietysti sen varakkaan, missä se raha piilee ja media ohjailee tätä showta. Illuusioiden luominen on markkinatalouden ykköstavoite, myydään sutta, totuuden tullessa ilmi, sanotaan voi voi. Ne jotka vastaan laittavat ostetaan tai leimataan ja aiheutetaan mahdollisimman paljon ongelmia, ettei jaksaisi/kerkiäsi yhteiskunnassa tapahtuviin epäoikeudenmukaisuuksiin keskittyä.

Suomi on puoluemaa ja päätökset ovat poliittisia. Jos äänestit mainospuheiden mukaan on jälki sen mukaista. Vaaleja tulee ja menee ja kansalaisten tehtävä on pysyä kärryillä poliittisesta pelistä, jonka nappulana kansalaiset laudalla ovat. Seuraavat vaalit ovat kulman takana 23.1.2022 Maakuntavaalien äänestyspäivä, sitä ennen tietysti ennakkoäänestys tammikuun alussa ja joulukuussa ehdokkaat tekevät vaalityön. Strategia ennen kaikkea, jotta saadaan maakuntavaltuustoonkin ne oikeamieliset valtuutetut, yksityistämisen kannattajat.

TV, Radio, netti, siis kaikki mahdolliset viestintävälineet aivopesevät meitä koko ajan. Rokotteen suhteen Kiinan ihmisoikeuksien vastainen toiminta ylipäätään on unohdettu kun siellä ne kansalaiset kuuliaisesti tottelevat hallitusta, propanganda jyllää. Muistetaanko että Kiinassa vangitaan ja tapetaankin ihmisiä aivan mitättömistä syistä, siellä ei ihmisoikeudet päde. Ei mitenkään uskottava maa asukkaiden hyvinvoinnin edistämistä ajatellen saati ihan normielämistä. Illuusiot ovat tätä päivää. 

Aivopesua tehdään yksityistämisen puolesta, huonosta ja saavuttamattomasta palvelusta luodaan radiokanavilla ja TV gallupeissa loistava palvelu se Harjun terveys. Mehiläinen panostaa mainostamiseen muttei potilaiden hoitamiseen, kun sitä hoitoa ja jatkohoitoahan ei ilman voiton mahdollisuutta Oy:ssä tuoteta.

PHHYKY eli kunnat omistavat vielä 49 % yhtiöstä mistä Mehiläinen 51 % eli sen päätösvallan verran ja siitä syystä voi tehdä kaikki päätökset, koskien palvelujen tuottamista, vaikka vähimmäissuoja on Oy lakiin kirjattukin,  on nähty yhtiön ensimmäisen toimintavuoden ekalla puoliskolla jo kuinka toimii yhteisyritys. Kauankohan menee ennenkuin perusterveydenhuolto on yksityistetty kokonaan ja verovaroin?

Uusimmat kommentit

20.11 | 15:29

Säilytettävä ehdottomasti!

20.01 | 05:09

Kiitos Satu, kirjoitat tärkeää asiaa, kumpa päättäjät heräisi "ruususen unesta".Koskaan ei ole liian myöhäistä.

09.10 | 03:58

Satu, ESS 9.10.2019. Harmi, että et ole parempi kaveri Antin kanssa. Siellä isommalla tasolla on kavereista huolehdittu palkkaamalka heitä huuhaa-virkoihin kansan kustannuksella.

08.03 | 16:59

Varmasti muutos on paikallaan, tosin Kokoomus Lahdessa on isoin puolue ja jälki sen mukaista. Ensisijaisesti auttaa kun uusia valtuutettuja valitaan, se muuttaa jo ajatusmaailmaa lähtökohtaisesti.

Jaa tämä sivu