2. touko, 2021

Ahtialan vanhempaintoimikunnan Tiedote

Vanhempaintoimikunta tiedottaa 
 

Koulun vanhempaintoimikunta on tänä keväänä kokoustanut etänä Teamsin välityksellä, mutta samalla useammin kuin koskaan aiemmin.

Työn alla vtk:lla on ollut ensi syksyn kouluvalokuvauksen kilpailutus sekä aloite ja lehtikirjoitus Sepänniemen kentän kunnostamisesta.  

Syksyn kouluvalokuvauksen osalta pyysimme palautetta myös kaikilta huoltajilta - kiitos jälleen runsaasta vastausmäärästä!
Palautteiden ja uusien hintatarjousten perusteella päätimme jatkaa yhteistyötä Focusoivan kanssa. Yhteenveto palautteista on käyty Focusoivan kanssa läpi ja sopimuksen teon yhteydessä on sovittu mm. uusintakuvausmahdollisuus sekä edellytetty tarvittavat kehittämistoimenpiteet verkkokaupan osalta.  

Sepänniemen kentän heikko kunto on huolestuttanut sekä koulun henkilökuntaa että meitä huoltajia. Tämän vuoksi kokoustimmekin alkuvuodesta ahkerasti, ja kirjoituksemme "Ahtialan Seppis kaipaa pikaista kunnostusta" julkaistiin Etelä-Suomen Sanomissa 7.3.2021. 

Lähetimme myös Lahden kaupungille aloitteen kentän kunnostamisen pikaisesta aloittamisesta. Saimme juuri tiedon Lahden kaupungin liikuntapalveluilta, että kentän kunnostusta esitetään kaupungin ensi vuoden investointeihin kaupunkiympäristön palvelualueen talousarvion kautta. Mahtavaa saada kunnollinen ulkoliikunta-alue myös tänne Pohjois-Lahteen! 

Lisäksi vanhempaintoimikunnan edustaja Anita Immonen osallistui huhtikuun loppupuolella järjestettyyn koulun CAF-arviointiin (= toiminnan laadun arviointi). Vanhempaintoimikunnan edustaja Satu Lehtola puolestaan on hakenut mukaan Lahden kaupungin järjestämään pohjoisen alueen kumppanuuspöytään (www.lahti.fi/kumppanuuspoydat).  

Iloksemme voimme myös todeta, että viime vuonna saadun lahjoituksen (iso kiitos vielä silloiselle 6B-luokalle!) myötä pystymme jakamaan tänäkin keväänä stipendit oppilaille. Jakokriteereistä päättää oppilaskunta ja stipendien saajat äänestetään luokissa.

Aurinkoista kevään jatkoa! 

Terveisin 

Ahtialan koulun vanhempaintoimikunta: Anita Immonen, Heidi Kirén, Sanna Kivilaakso, Marjaana Kouhia, Satu Lehtola, Pekka Pohjonen ja Johanna Ylönen sekä Tiina Wallin (yhdysopettaja)  

Uusimmat kommentit

20.11 | 15:29

Säilytettävä ehdottomasti!

20.01 | 05:09

Kiitos Satu, kirjoitat tärkeää asiaa, kumpa päättäjät heräisi "ruususen unesta".Koskaan ei ole liian myöhäistä.

09.10 | 03:58

Satu, ESS 9.10.2019. Harmi, että et ole parempi kaveri Antin kanssa. Siellä isommalla tasolla on kavereista huolehdittu palkkaamalka heitä huuhaa-virkoihin kansan kustannuksella.

08.03 | 16:59

Varmasti muutos on paikallaan, tosin Kokoomus Lahdessa on isoin puolue ja jälki sen mukaista. Ensisijaisesti auttaa kun uusia valtuutettuja valitaan, se muuttaa jo ajatusmaailmaa lähtökohtaisesti.

Jaa tämä sivu