6. tammi, 2021

Kuntavaalistrategia Korona

Aiemmin olen jo esiin tuonut, miten Koronan varjolla tehdään monenmoista ja eräs iso asia on kuntavaalit, joita matalalla profiililla esiin tuodaan ja herätellään taas iänikuista kuntavaalien siirtokeskustelua. Tämän tarkoistushan on vain ja ainoastaan olemassa olevien valtuutettujen pestin säilyminen, ei muuttuisi siis mikään meidänkään kunnassamme eikä valtakunnallisestikaan. Viime kuntavaalien aikaan lisäaikaa olemassaoleville ostettiin SoteMakuun vedoten puoli vuotta. USA jossa 330 miljoonaa ihmistä, järjestetään sähköiset vaalit, miten ei digimaailman huipulla olevassa 5,5 mijoonan asukkaan Suomessa se onnistuisi, aivan varmasti, tahtoitilasta kyse.

Tämä oli jo viime vuonna nähtävissä tämä strategia ja entistä enemmän se näkyy. Korona on kilpi tälle, harmillista, että näinkin ala-arvoista toimintaa on politiikka, sinne toki halutaan vaan niitä samanmielisiä tyyppejä jotka osaavat sujuvasti puuta heinää suoltaa, oman edun nimissä.Koronan avulla/varjolla saamaan työntekijöiden palkkatasoa alemmaksi Suomessakin ja lisäämään eriarvoisuutta, ei suinkaan lisäämään yhdenvertaisuutta. Koronan varjolla rikotaan ihmisoikeuksia ihan urakalla ja verhotaan ne muka että välitetään kansalaisten terveydestä. Eläkeputki, kotihoidontuki, Nato, valtavat EU-tuet, joita olisi oman maan asukkaatkin tarvineneet ja mitä kaikkea vielä tehdäänkin sen varjolla että pelätään ja on peloteltu ihmiset toden teolla, no nyt on rokotetta saatu ja lisää tulossa, joten sen suhteen pitäisi sitten olla ok.

Ess 6.1. A15 kertoo juuri kunvaali-aiheesta, todella vaikea varsin aivan uusien vaaliehdokkaiden saada näkyvyyttä ,kun ei pääse tapaamaan näiden tehtyjen rajoitusten vuoksi ketään, jollei ole ollut somenäkyvyyttä aiemmin. 

Viime, jo kertaalleen siirretyissä  kuntavaaleissa 2017, minun kirjoituksiani ei viimeiseen kahteen viikkoon julkaistu lainkaan, syystä että tietyt henkilöt haluttiin päättäjiksi, joten päätin, että tulevissa kuntavaaleissa ei käy samoin. Nyt on Korona, jonka varjolla on mahdollistettu että, tehdään ihan kaikki mahdolliset estotoimenpiteet, jotta samat saisi jatkomandaatin. Tosin ennalta on jo päätetty, että kesään 2021 Korona kestää. Tyytymättömyys tehtyihin toimiin, kuntalaisten hyväksihän ne, pitäkää mielessä todellakin. Mitä on kukin valtuutettu aikaansaanut kuntalaisen hyväksi.

Uusimmat kommentit

20.11 | 15:29

Säilytettävä ehdottomasti!

20.01 | 05:09

Kiitos Satu, kirjoitat tärkeää asiaa, kumpa päättäjät heräisi "ruususen unesta".Koskaan ei ole liian myöhäistä.

09.10 | 03:58

Satu, ESS 9.10.2019. Harmi, että et ole parempi kaveri Antin kanssa. Siellä isommalla tasolla on kavereista huolehdittu palkkaamalka heitä huuhaa-virkoihin kansan kustannuksella.

08.03 | 16:59

Varmasti muutos on paikallaan, tosin Kokoomus Lahdessa on isoin puolue ja jälki sen mukaista. Ensisijaisesti auttaa kun uusia valtuutettuja valitaan, se muuttaa jo ajatusmaailmaa lähtökohtaisesti.

Jaa tämä sivu