8. joulu, 2020

Kohtalon hetkiä eletään

Korona jyllää,etäisyyksiä pitäisi pitää ja kaikkien elellä suunnilleen yksikseen, ei ketään missään. Todellakin. Maksamme veroja, pitäisi saada palveluja, eli vastinetta veroille. Mitä me saamme, niin pelottelua viruksella, joka ei onneksikaan ole vienyt edes niin monta ihmishenkeä kuin joka vuosi flunssa. Puhumattakaan elämättä jääneestä elämästä joka päivä.

Pelottelua viruksella, jota ei pois täältä maailmasta saa, ei tässä eikä seuraavassakaan hallituskaudessa. Pelottelua, joka vie pienyrittäjiä konkurssiin ja aiheuttaa lomautuksia, irtisanomisia ja työntekijöiden entistä enemmän väärin kohtelua. Puhumattakaan irtisanomisista, jotka romahduttavat jo ennestään pienituloisen talouden.

Joulusta tulee loistava rokotteen valmistajalle, jonka tehosta tai toimivuudesta, puhumattakaan turvallisuudesta ei ole tietoa eikä täyttä varmuutta.

Taustalla poliittinen tahtotila, halutaan antaa yksityisille markkinoille sijaa ja halutaan antaa verorahamme isoille yhtiöille, sen sijaan että lisättäisi yhdenvertaisuutta lisätään eriarvoisuutta. Vaikka tuetaan kuntia, ei se näy työntekijän arjessa siten kun kuuluisi. Eikä se näy kuntalaisen arjessa, kuin palvelujen heikennyksissä ja verovarojen siirroissa yksityiselle. Jälleen veronmaksajien rahaa laitetaan hukkaan kun voitaisiin palkata rahoilla hoitajia/lääkäreitä ja saada palvelut toimivammaksi.

Ajatus toki hyvä että nitistetään virus, vaan se ei ole mahdollista, eikä rokotteita tulisi ottaa, kun ei takeita ole sen toimivuudesta tai turvallisuudesta edes. 

Ääneen ei saisi sanoa, ettei usko tähän soopaan, mutta otan riskin ja sanon ääneen. Kenellekkään en huonoa toivo ja valitettavaahan on että ne samat riskiryhmät ovat riskiryhmäläisiä ihan jokaisen viruksen suhteen, se on muistettava.

Onneksi maailmanlaajuisestikin on soraääniä tulossa ja itse kuulun soraäänien kannattajiin.

Kaikille HYVÄÄ JA TURVALLISTA JA RAUHALLISTA JOULUA

Uusimmat kommentit

20.11 | 15:29

Säilytettävä ehdottomasti!

20.01 | 05:09

Kiitos Satu, kirjoitat tärkeää asiaa, kumpa päättäjät heräisi "ruususen unesta".Koskaan ei ole liian myöhäistä.

09.10 | 03:58

Satu, ESS 9.10.2019. Harmi, että et ole parempi kaveri Antin kanssa. Siellä isommalla tasolla on kavereista huolehdittu palkkaamalka heitä huuhaa-virkoihin kansan kustannuksella.

08.03 | 16:59

Varmasti muutos on paikallaan, tosin Kokoomus Lahdessa on isoin puolue ja jälki sen mukaista. Ensisijaisesti auttaa kun uusia valtuutettuja valitaan, se muuttaa jo ajatusmaailmaa lähtökohtaisesti.

Jaa tämä sivu