26. helmi, 2020

Mitä eniten halutaan

Lahti Energia:n ja Phhyky:n kohtalon hetket menossa. Tahtotilana tässä on, että annetaan  verovaroin tuotettuihin palveluihin yksityiselle vapaa päätösvalta ja omistajuus ja myydään hyvin tuottavasta Lahti Energiasta 1/3 osa, jonka jälkeen lopun myynti onkin helppoa, samoilla syillä voidaan koko yhtiön myyntikin perustella kuten 1/3 osankin.

Ketkä näiden ajatusten taustalla häärivät, eivät kuntalaisen etua aja, vaan omaansa. Eivätkä myöskään kuntalaista halua ajatella jatkossakaan vaikkakin niin vaalien alla lupailevatkin. Osakeyhtiölain mukaan osakeyhtiön tehtävä on tuottaa voittoa ja verovaroin tuotetuin julkisten palvelujen tehtävä on tuottaa palveluja kuntalaisille.

Lahti Energian myynnistä saadaan kertakorvaus, jonka jälkeen ei tuloja siltä osin enää saada ja taas vaikka hykyn yhteisyrityksestä kuinka maalataankin ruusunpunaisin värein helposti saatavaa, laadukasta, joustavaa, ketterää, asiakaslähtöistä superterveysyhtymää, niin 51 % omistusosuudella, on Mehiläisellä se päätösvalta eikä julkisella ole kahta sanaa. Sellaista sopimusta ei todellakaan Mehiläinen allekirjoita, jossa olisi isommalla osakeosuudella altavastaajan asemassa. Siellä ne samat lääkärit sijoittajina/omistajina ottavat rahat tätäkin kautta julkisista varoista. Hippokrateen valasta viis, raha, raha ja raha sanelee.

Uusimmat kommentit

20.11 | 15:29

Säilytettävä ehdottomasti!

20.01 | 05:09

Kiitos Satu, kirjoitat tärkeää asiaa, kumpa päättäjät heräisi "ruususen unesta".Koskaan ei ole liian myöhäistä.

09.10 | 03:58

Satu, ESS 9.10.2019. Harmi, että et ole parempi kaveri Antin kanssa. Siellä isommalla tasolla on kavereista huolehdittu palkkaamalka heitä huuhaa-virkoihin kansan kustannuksella.

08.03 | 16:59

Varmasti muutos on paikallaan, tosin Kokoomus Lahdessa on isoin puolue ja jälki sen mukaista. Ensisijaisesti auttaa kun uusia valtuutettuja valitaan, se muuttaa jo ajatusmaailmaa lähtökohtaisesti.

Jaa tämä sivu