17. tammi, 2020

Verovarat yksityisille yhtiöille

Tähän pisteeseen on tultu mistä jo 2016 kirjoitin. Kaikki julkiset palvelut ajetaan alas kuten olen esiin tuonut. Terveyspalvelut ja varhaiskasvatus nauttivat syystäkin suurinta huomiota. Paljon puuta heinää puheita on pidetty ja moniko on paikkaansapitävä ollut, toki katsantokannasta riippuen.

Samat tyypit toistuvasti päättävät asiosta omista lähtökohdistaan katsoen, ei äänestäjän eli kuntalaisen, jonka palveluja ovat heikentämässä, harmi, että moni on saanut jatkaa toimintaa.

Annetaan päätäntävalta, omistusohjaus yksityiselle eikä se ole edes laillista, kun on kyse perusterveydenhuollosta on perustuslaissa on siihen reunaehtoja. Haetaan nopeita ratkaisuja virkamiesten kannalta kuntalaista ei mietitä lainkaan.

Tullaan kaapista ulos mahdollisimman äkkiä ja pyritään vaikuttamaan siten kuntalaisten ajatuksiin että uskoisivat tämän yhteisyrityssiirron olevan se ainoa vaihtoehto. Verovaroille voisi vilkuttaa goodbye kun päätyisivät ties mihin veroparatiisiin. Eikä palvelua saisi enää lainkaan se pienituloinen kun ei olisi varaa, toki nämä pörssijätit tarjoavat kaikki luottoja, siten saadaan kansalaiset luottokoukkuun, tavalla tai toisella pörssiyhtiö pyrkii meidät nielaisemaan.

Ei anneta niin tapahtua

Uusimmat kommentit

20.11 | 15:29

Säilytettävä ehdottomasti!

20.01 | 05:09

Kiitos Satu, kirjoitat tärkeää asiaa, kumpa päättäjät heräisi "ruususen unesta".Koskaan ei ole liian myöhäistä.

09.10 | 03:58

Satu, ESS 9.10.2019. Harmi, että et ole parempi kaveri Antin kanssa. Siellä isommalla tasolla on kavereista huolehdittu palkkaamalka heitä huuhaa-virkoihin kansan kustannuksella.

08.03 | 16:59

Varmasti muutos on paikallaan, tosin Kokoomus Lahdessa on isoin puolue ja jälki sen mukaista. Ensisijaisesti auttaa kun uusia valtuutettuja valitaan, se muuttaa jo ajatusmaailmaa lähtökohtaisesti.

Jaa tämä sivu