18. marras, 2019

Palkanalennus tavoitteena

Valtion pitäisi olla esimerkkinä hyvinvoinnin lisäämisessä, ei heikentämässä sitä. Postin palkanalennukset tulevat vaikuttamaan koko palkkarakenteeseen puhumattakaan toimeentulon heikentymisestä ja sen myötä lisääntyy toimeentulotukihakemukset jotka yhteiskunnan varoista maksetaan. Aivan hölmöläisten hommaa tämäkin. TES-neuvottelut ovat menossa, joten kaikki keinothan on sallittuja. Duunareille ei haluta maksaa, duunarin voi vaihtaa halutessaan toiseen, kun ei Ay-liike olisi siinä välissä sopimuksineen. 

Entistä vähemmän jäisi rahaa ostaa tai ylipäätään maksaa ne kuukausittaiset menot puhumattakaan hyvinvoinnin lisäämisestä.

Uusimmat kommentit

20.11 | 15:29

Säilytettävä ehdottomasti!

20.01 | 05:09

Kiitos Satu, kirjoitat tärkeää asiaa, kumpa päättäjät heräisi "ruususen unesta".Koskaan ei ole liian myöhäistä.

09.10 | 03:58

Satu, ESS 9.10.2019. Harmi, että et ole parempi kaveri Antin kanssa. Siellä isommalla tasolla on kavereista huolehdittu palkkaamalka heitä huuhaa-virkoihin kansan kustannuksella.

08.03 | 16:59

Varmasti muutos on paikallaan, tosin Kokoomus Lahdessa on isoin puolue ja jälki sen mukaista. Ensisijaisesti auttaa kun uusia valtuutettuja valitaan, se muuttaa jo ajatusmaailmaa lähtökohtaisesti.

Jaa tämä sivu