15. huhti, 2019

Vaalien jälkeen

Hyvä SDP saatiin lisää kansanedustajia. Hämeestä olisi voinut vielä yksi paikka tulla, mutta näillä mennään. Töitä on tehtävä tälläkin kaudella ja todella paljon, tehtyjä leikkauksia korjattava ja uusia haasteita kohdattava. Naiset saivat ennätysmäärän paikkoja, hyvä me naiset. Kansa on puhunut ja ymmärtänyt, että nyt oli se vaikuttamisen paikka. Tulokset kertovat sen puolesta. Kaikkien kanssa on tultava toimeen vaikkei arvot aina kohtaisi, on haettava sitä yhteistä ymmärrystä ja yhteisiä pelisääntöjä, kun yksin tällä ei toimita. Sillä esimerkillä luodaan tulevaisuuden uskoa kansalaisiin ja ennen kaikkea lunastetaan niitä lupauksia mitä annettiin. 

Uusimmat kommentit

20.11 | 15:29

Säilytettävä ehdottomasti!

20.01 | 05:09

Kiitos Satu, kirjoitat tärkeää asiaa, kumpa päättäjät heräisi "ruususen unesta".Koskaan ei ole liian myöhäistä.

09.10 | 03:58

Satu, ESS 9.10.2019. Harmi, että et ole parempi kaveri Antin kanssa. Siellä isommalla tasolla on kavereista huolehdittu palkkaamalka heitä huuhaa-virkoihin kansan kustannuksella.

08.03 | 16:59

Varmasti muutos on paikallaan, tosin Kokoomus Lahdessa on isoin puolue ja jälki sen mukaista. Ensisijaisesti auttaa kun uusia valtuutettuja valitaan, se muuttaa jo ajatusmaailmaa lähtökohtaisesti.

Jaa tämä sivu