19. maalis, 2019

Päättääkö vaalikone sinun puolesta

H-hetki lähestyy, ketä äänestää? onko kukaan toistaan pahempi tai parempi päättämään sinun puolestasi seuraavat neljä vuotta. Enemmän on merkityksellistä mistä päätetään ja kenen eduksi ja haitaksi. Viimeiset parikymmentä vuotta jopa, on systemaattisesti heikennetty tavallisen kansalaisen ja veronmaksajan elämää, milloin milläkin must to do asialla. Jotka ovat osoittautuneet sudeksi syntyessään, eikä lainkaan tarpeellisiksi ja vieneet käsittämättömän määrän verorahoja mitä olisi voitu käyttää kansalaisten palvelujen parantamiseen, ennaltaehkäisyyn, koulutukseen, kehittämiseen, tutkimuksiin, terveydenhoitoon, eläkkeisiin, varhaiskasvatuspalveluihin.

Sen sijaan rikkaat ovat rikastuneet lisää ja köyhät köyhtyneet kaksin verroin. Samat tyypit ovat ehdolla edelleen, jotka leikkivät jo tätä leikkiä nyt neljä vuotta ja useimmat sen 20 vuotta.

Koska kansa oppii läksynsä ja lakkaa uskomasta joulupukkiin? Siihen asti kunnes niin käy, sama tahti jatkuu. Näin on myös muualla Euroopassa. Saneeraajia valitaan pääministereiksi, jotka sitten ihan uskomattamalla pokalla vie sinulta kaiken ja hymyilee siihen päälle, mutta mitään vastuuta ei ota mistään. Omat kansan kustannuksella hankitut tulonsa kyllä on onnistunut piilottamaan tulorekisterin taakse. Eikä ole ainoa 200 joukosta.

Vaalikoneet eivät kerro mitään ko tyypin ajatuksia vain todennäköisyyksiä. Tosin saahan sitä valehdella päin naamaakin, joten haastetta riittää kansalaisille. Itse en taatusti samaa äänestä. Tee sinäkin oikea valinta ja päätä toisin kun neljä vuotta sitten.

Uusimmat kommentit

20.11 | 15:29

Säilytettävä ehdottomasti!

20.01 | 05:09

Kiitos Satu, kirjoitat tärkeää asiaa, kumpa päättäjät heräisi "ruususen unesta".Koskaan ei ole liian myöhäistä.

09.10 | 03:58

Satu, ESS 9.10.2019. Harmi, että et ole parempi kaveri Antin kanssa. Siellä isommalla tasolla on kavereista huolehdittu palkkaamalka heitä huuhaa-virkoihin kansan kustannuksella.

08.03 | 16:59

Varmasti muutos on paikallaan, tosin Kokoomus Lahdessa on isoin puolue ja jälki sen mukaista. Ensisijaisesti auttaa kun uusia valtuutettuja valitaan, se muuttaa jo ajatusmaailmaa lähtökohtaisesti.

Jaa tämä sivu