9. maalis, 2019

Show must go on by Sipilä and partners

Kansan kusetuspeli senkun jatkuu, joka taho ottaa siitä kaiken irti. Miten tässä yhteiskunnassa pystyy oikeudenmukaisuus, yhdenvertaisuus, tasapuolisuus, kohtuullisuus ja edes vähäinen demokratia toimimaan, kun ne ketkä siitä kansan äänellä saavat päättää ovat mätiä. Koko lailla joka tyyppi joka on eduskunnassa enemmän kuin yhden kauden istunut, on tavalla tai toisella tehnyt päätöksiä, mitkä kansan oikeuksia on heikentänyt, mutta omia lisännyt.

Puuta heinää ja katteettomia puheita ja suoranaisia valheita, vaikkei sitä sanaa saisi sanoa, mikä on ihan naurettavaa pelleilyä sekin. Mikä virka tälläisellä toiminnalla on joka ei johda yhteiskunnan kaikkien jäsenien kannalta edes kohtuullisiin toimiin, saati järkeviin. 

Sipilä taktikoi, että kk ennen muutenkin hallituksen muuttumista 14.4.19 voi näennäisesti erota, ilman vastuuta mutta saa leikkiä vielä pääministerileikkia, siten äänestäjät ajattelevat hänen olevan sanansa mittainen mies ja äänestäisivät keskustaa tulevissakin vaaleissa. Todellakin, siinä ainenkin mitä rikkaille oli luvannut, että viedään kaksin käsin kansalta se on toteutunut, kun ovat niin tyhmiä, jotteivat osaa hanttiin panna ja haluavat uskoa että ministereissä olisi edes ripaus inhimillisyyttä, mitä ei kyllä löydy.

Aika monelle tämä elämä on vain sitä realistista itseään, ei ole sellaista valinnanvapautta mitä Kokoomus yritti aivopestä kansalle, kun ei tulot ole 100 000 euron luokkaa, kuten on niillä päättäjillä. Valita voit ihan mitä vaan kun on rahaa siihen.

Aivan alusta asti 2015 sote/makusuunnitelmissa oli perustuslaillisia ongelmia, jotka Sipilä ja kumppanit yrittivät kiertää lakia muuttamalla sitä eli heikentämällä kaikkien oikeusturvaa, kuten muitakin lakeja ja aika monta kuntaa ja ihmistä tähän leikkiin on lähtenyt tässä maassa, luottamushenkilöt suureen ääneen selittäneet kun Maku/Sote toteutuu ja muuta bullshitia. 

Ihmisluonne on niin ahne, harmi ettei hautaan saa mukaan kaikkea, Faaraot saivat tosin hännystelijöitä ja palvelijoita myöten mukaansa kaiken hautaansa, otetaanko se käyttöön takaisin? Yhtä absurdi ajatus kun tämä näytelmä mitä niin Suomessa näytellään kuin muuallakin maailmassa missä ei ole väliä kun rahalla ja että se pysyy vain osan ihmisistä käsissä.

Uusimmat kommentit

20.11 | 15:29

Säilytettävä ehdottomasti!

20.01 | 05:09

Kiitos Satu, kirjoitat tärkeää asiaa, kumpa päättäjät heräisi "ruususen unesta".Koskaan ei ole liian myöhäistä.

09.10 | 03:58

Satu, ESS 9.10.2019. Harmi, että et ole parempi kaveri Antin kanssa. Siellä isommalla tasolla on kavereista huolehdittu palkkaamalka heitä huuhaa-virkoihin kansan kustannuksella.

08.03 | 16:59

Varmasti muutos on paikallaan, tosin Kokoomus Lahdessa on isoin puolue ja jälki sen mukaista. Ensisijaisesti auttaa kun uusia valtuutettuja valitaan, se muuttaa jo ajatusmaailmaa lähtökohtaisesti.

Jaa tämä sivu