4. syys, 2018

Loppunäytelmän alku

Saadaanko Sote maaliin, mullistaako valinnanvapaus Suomen kaikki terveyspalvelut eikä kukaan enää jonota lääkäriin? Kaikki saavat valinnan mukaan mitä tahansa sosiaali- ja terveyspalvelua joka on vielä kustannustehokasta. Ihmiset eivät vanhene eikä sen myötä tule sairauksia ja kaikki kroonisesti sairaat lakkaavat kuluttamasta terveyspalveluista sitä 80 %. Niin illuusiomaailmassa, ei todellisessa maailmassa käy näin. 

Sotea ei tarvitse näin ns. uudistaa miten hallitus yrittää, koska se tapa johtaa vain yksityistämiseen ja sitä kautta julkisten kustannusten nousun hillitsemiseen, mutta myös heikentää palvelujen saatavuutta niillä, joilla ei siihen ole varaa ja sitä varten maksetaan veroja. Vanhenemista eikä kroonisia sairauksia se vie pois vaikka miten kustannuksia pyritään hillitä. Ensisijaisesti kustannusten hillitseminen pitää lähteä sieltä johdon päästä. Vähemmän pomoja ja vähemmän kaiken maailman taksikuluja yms. veronmaksajien korvattavaksi yhteisistä rahoista. Tähän hölmöilyyn on laitettu paljon rahaa jo nyt ja lukematon määrä jonninjoutavia kokousistuntoja, jotka olisi voitu käyttää kansalaisten hyväksi julkisten palvelujen muodossa. Onneksi tulevat vaalit 2019 ja toivottavasti ei tarvitse jälkeenpäin taas sanoa että kansa sai valitsemansa hallituksen KUN EI ÄÄNESTÄNYT:

Uusimmat kommentit

20.11 | 15:29

Säilytettävä ehdottomasti!

20.01 | 05:09

Kiitos Satu, kirjoitat tärkeää asiaa, kumpa päättäjät heräisi "ruususen unesta".Koskaan ei ole liian myöhäistä.

09.10 | 03:58

Satu, ESS 9.10.2019. Harmi, että et ole parempi kaveri Antin kanssa. Siellä isommalla tasolla on kavereista huolehdittu palkkaamalka heitä huuhaa-virkoihin kansan kustannuksella.

08.03 | 16:59

Varmasti muutos on paikallaan, tosin Kokoomus Lahdessa on isoin puolue ja jälki sen mukaista. Ensisijaisesti auttaa kun uusia valtuutettuja valitaan, se muuttaa jo ajatusmaailmaa lähtökohtaisesti.

Jaa tämä sivu