13. kesä, 2018

Ollakko maakunta/sote vai eikö olla

Huvittavia piirteitä täynnä tämä hallituksen pelleily, kun eivät pysty lakia mitenkään kiertämään, puhumattakaan paljonko on rahaa laitettu hukkaan. Palkattu paljon työntekijöitä, kalliita muutosjohtajia, muutosvalmistelijoita, perustettu työryhmää toisen perään. Uskoteltu kansalle kuinka kaikki tämä show on tarpeen tehdä. Taustalla vain ajatus, saada julkiset, verovaroin kustannetut palvelut alas, Suomesta halpatyömaa, luokkayhteiskunta esiin, jotta varakkaat tuntisivat olevanxsa parempia. Amerikan mallilla haluttaisiin mennä niiden johdolla, joilla on siihen varaa. Unohtaa ne heikompiosaiset ja jättää oman onnensa nojaan, kun ovat kurjuutensa aiheuttaneetkin. 

Eduskuntavaalit lähenevät ja alkaa rivit huojua joka suuntaan, kuka lähtee ja kuka jää? Toivottavasti mahdollisimman moni olemassaoleva lähtee, voidaan kääntää uutta sivua edes vähän. Takeita ei kyllä silti ole, ettei tätä yksityistämistouhua jatkettaisi, ihmiset kun tuppaavat muuttua kun pääsevät rahan ja vallan makuun.

Uusimmat kommentit

20.11 | 15:29

Säilytettävä ehdottomasti!

20.01 | 05:09

Kiitos Satu, kirjoitat tärkeää asiaa, kumpa päättäjät heräisi "ruususen unesta".Koskaan ei ole liian myöhäistä.

09.10 | 03:58

Satu, ESS 9.10.2019. Harmi, että et ole parempi kaveri Antin kanssa. Siellä isommalla tasolla on kavereista huolehdittu palkkaamalka heitä huuhaa-virkoihin kansan kustannuksella.

08.03 | 16:59

Varmasti muutos on paikallaan, tosin Kokoomus Lahdessa on isoin puolue ja jälki sen mukaista. Ensisijaisesti auttaa kun uusia valtuutettuja valitaan, se muuttaa jo ajatusmaailmaa lähtökohtaisesti.

Jaa tämä sivu