1. kesä, 2018

Sote vääntö ei näy loppuvan

Loppuun asti sinnittelee maamme loistava hallitus palleillaan, huolimatta kansan mielipiteestä. Runnotaan runnotaan, kunhan vaan hallitus säilyy, kansankin voi vaihtaa, meitä kun on koko lailla vähän, ei ole iso asia näissä sekään tässä pelissä. 

Sen sijaan että eriarvoistumisen ennaltaehkäisyyn laitettaisi rahaa ja parannettaisiin ja kehitettäisiin olemassa olevia hyvinvointivaltiomme hyviä julkisia palveluja. Ainoa mistä tässä niin sanotussa maatamme perusteellisesti sotkevassa rakenteellisessa muutoksessa kynsin hampain pidetään kiinni on, ettei maan hallitus, joka on aivan surkea ja jonka jäsenet tekevät päätöksiä vain siitä lähtökohdasta missä eniten itse hyötyvät, yrittää keinoja kaihtamatta jatkaa ensi kevääseen. Tämä farssi olisi pitänyt lopettaa ajat sitten.

Suomen ulkoministeri ottaa kantaa asioihin virkamatkoillaa mihin hänellä ei ole oikeutta viran puolesta ottaa kantaa, naisten itsemääräämisoikeuteen, jestas miten tälläinen yksilö edustaa Suomea. Mitä pellejä nämä tyypit oikein ovat.

Sotesta olen kirjoittanut paljon omille sivuilleni kun lehtiinkiin. Tässä ei ole kysymys uudistamisesta vaan heikompien heitteillejätöstä, Ay:n alasajosta, työsuhdeturvan heikentämisestä, palkka-alesta paitsi johtajille, verorahoilla suurten yritysten rahoittamisesta, kaiken julkisen palvelun yksityistämisestä ja hallitus nämä muutokset haluaisi, toki niillä tuloilla mitä nämä pellepäättäjät tienaa pystyy valitsemaan ihan mitä vain palvelua, KUTEN on aina pystynyt. 

Toivottavasti perustuslakivaliokunnasta löytyy riittävästi uskallusta sanoa ettei ole perustuslain mukaisia nämä heikennykset ja ovat vastoin kansainvälisiä sopimuksiakin. 

Vaalit PIAN!

Uusimmat kommentit

20.11 | 15:29

Säilytettävä ehdottomasti!

20.01 | 05:09

Kiitos Satu, kirjoitat tärkeää asiaa, kumpa päättäjät heräisi "ruususen unesta".Koskaan ei ole liian myöhäistä.

09.10 | 03:58

Satu, ESS 9.10.2019. Harmi, että et ole parempi kaveri Antin kanssa. Siellä isommalla tasolla on kavereista huolehdittu palkkaamalka heitä huuhaa-virkoihin kansan kustannuksella.

08.03 | 16:59

Varmasti muutos on paikallaan, tosin Kokoomus Lahdessa on isoin puolue ja jälki sen mukaista. Ensisijaisesti auttaa kun uusia valtuutettuja valitaan, se muuttaa jo ajatusmaailmaa lähtökohtaisesti.

Jaa tämä sivu