20. kesä, 2017

On se farssia

Politiikka Suomessa, täällä muutama itseään parempi yritysjohtaja junailee asioita kansan pään menoksi. Omat bisnekset kyllä rahoitetaan ja pidetään huoli ettei tulotaso tipu, mutta viis kansasta vaikka nälkää näkisi. Yleisestä mielipiteestä ei välitetä, vaikka jo toista vuotta on kansa halunnut hallituksen vaihtaa, niin siellä nämä vielä keikkuvat ja taputtelevat toisiaan selkään, hyvin tehdystä työstä, kun on taas viilattu linssiin.

Sääli on sairautta, eikä hallitus sääli kansaa, joka veroja maksaa, mutta Soinia kyllä, ettei vain tipu vallan kahvasta ja tulotaso alene. Onhan hänen elintasonsa ylläpitäminen ehdottomasti Suomen kansan tehtävä.

Tulevista palkankorotusneuvotteluista on jo Orpo ilmoittanut että ei ole Suomella varaa työntekijöiden palkankorotuksiin, sen sijaan johtajille on ja on varaa täläiseen pelleilyyn, mitä tämä porukka hallituksessa tekevät. MIelivaltaa ja huijaamista on mitä hallitus tekee ja eduskunta, joista isolla osalla on oma lehmä ojassa antaa luottamusta sille vaikkei se ole sen arvoiseksi osoittautunutkaan.

Missä käsissä on kansalaisten tulevaisuus, bisnesjohtajan joka myy kaiken oman voiton tavoittelussa ja lauman samanhenkisiä myötäilijöitä. Voi meitä Suomalaisia, mhin vielä joudumme, jollei tämä hallitus kaadu.

Kuten Li Andersson puheessaan toi esille, seikan mistä olen samaa mieltä ollut jo pitkään, niin uskottavuus puuttuu hallitukselta ja kaikki valehtelu ja suhmurointi mitä he touhuavat, niin ei voi kun ihmetellä millä mandaatilla he jatkavat. Hävettää olla Suomalainen, päättäjät kun ovat tuollaisia. Sen myötä kunnissakin toimitaan miten sattuu monin paikoin, kun valtaa pitävät tekevät mitä huvittaa ja pitävät kansaa tyhminä ja hyväksikäyttävät asemaansa.

Uusimmat kommentit

20.11 | 15:29

Säilytettävä ehdottomasti!

20.01 | 05:09

Kiitos Satu, kirjoitat tärkeää asiaa, kumpa päättäjät heräisi "ruususen unesta".Koskaan ei ole liian myöhäistä.

09.10 | 03:58

Satu, ESS 9.10.2019. Harmi, että et ole parempi kaveri Antin kanssa. Siellä isommalla tasolla on kavereista huolehdittu palkkaamalka heitä huuhaa-virkoihin kansan kustannuksella.

08.03 | 16:59

Varmasti muutos on paikallaan, tosin Kokoomus Lahdessa on isoin puolue ja jälki sen mukaista. Ensisijaisesti auttaa kun uusia valtuutettuja valitaan, se muuttaa jo ajatusmaailmaa lähtökohtaisesti.

Jaa tämä sivu