1. touko, 2017

Valmiusjoukot Hattula

Liityin naisten valmiusjoukkouihin jo jonkin aikaa sitten ja Maanpuolustusnaisten Lahden yhdistykseen maaliskuussa, koska uskon, että aina pitää varautua ja osata toimia ja vielä lisäksi he järjestävät erinomaisia kaikenlaisille naisille tarkoitettuja koulutuksia. Itse asiassa menen 5-7.5. Hattulaan johtaja -koulutukseen. Odotan sen antia innolla, kyse on teoriakoulutuksesta, jonka uskon olevan antoisa.

Oikein kun osattaisiin varautua vältyttäisiin monelta harmilta, mutta kaikki ei ole meidän käsissä. Vaalitöitä tehdessä, eräs mies jämäkästi kyseli minulta mitä olen mieltä siitä kun maahanmuuttaja/pakolaiset saavat palautuspäätöksen, niin pitäisikö se toteuttaa heti, vastasin hänelle, että kyllä.

Tosiasiassa asia pitää perinpohjin tutkia tapaus kerrallaan, ketään ei voi sotatilassa olevaan maahan palauttaa, eikä ensisijaisesti vain lapsia ja naisia pidä palauttaa. Kaikki pitää tutkia kunnolla ei hutkia, ettei tehdä niitä virhearviointeja. Ensisijaisesti rikollisesti tai muutoin täällä väärin toimineen palautus on moraalisesti oikein eikä siinä pitäsi muuta kantaa ottaa.

Kun jokin tie kuljettavaksi, olisi oikein hyvä aina pohtia kenet sen viejäksi asettaa, joitakin päätöksiä voidaan perua, toisten kanssa elämme monta vuotta ja kärsimme seuraukset tavalla tai toisella ja useimmiten se pienituloisin maksaa eniten.

Satu

Uusimmat kommentit

20.11 | 15:29

Säilytettävä ehdottomasti!

20.01 | 05:09

Kiitos Satu, kirjoitat tärkeää asiaa, kumpa päättäjät heräisi "ruususen unesta".Koskaan ei ole liian myöhäistä.

09.10 | 03:58

Satu, ESS 9.10.2019. Harmi, että et ole parempi kaveri Antin kanssa. Siellä isommalla tasolla on kavereista huolehdittu palkkaamalka heitä huuhaa-virkoihin kansan kustannuksella.

08.03 | 16:59

Varmasti muutos on paikallaan, tosin Kokoomus Lahdessa on isoin puolue ja jälki sen mukaista. Ensisijaisesti auttaa kun uusia valtuutettuja valitaan, se muuttaa jo ajatusmaailmaa lähtökohtaisesti.

Jaa tämä sivu