13. maalis, 2017

Ahneutta!

Tämä on tämän päivän ajatusmaailma, jotka nostavat 1,66 miljoonan vuosipalkkaa kehtaavat sanoa että kansalaisten, joiden toimeentuloa kaikin puolin alennetaan, joko maksujen korotuksin tai palkan ja lomarahojen alennuksin, vielä pitäisi saada palkat alemmaksi.

Mitenköhän tämä Mattila kuvittelee, että kansalaiset selviävät korkean kustannustason Suomessa kun eivät tule nytkään palkallaan toimeen, että jäisi rahaa vaikka lasten harrastuksiin saati omiinkaan eikä toimeentulotuki ei toimi ollenkaan Kelaan sirrtyessään, 100 ihmistä oli siellä jonossa, kun kävin papeita viemässä 13.3.2017 päivällä.

Käsittämätöntä ahneutta, ihmiseltä, jolla varmasti on asiat taloudellisesti erittäin hyvin. Kansalaiset ovat tällä hetkellä kun Suomi Oy;n työntekijöitä, joista ei välitetä vähäänkään, kun uutta voi tilalle ottaa, sen sijaan näitä ahneita ihmisiä, jotka saavat ihan itse päättää palkoistaan ja eduistaan ja heikentää muiden etuja miten mielivät, suositaan. Miten ihmeessä nämä superpomot ovat saaneet arvostetusta siitä miten paljon ahnehtivat itselleen, se on todella käsittämätöntä, miksi tälläisiä älyttömiä palkkoja tällä summalla voitaisiin palkata niitä työtä tekeviä 70 henkilöä ja yhtä monta jäisi pois työttömyystilastoista ja perheillä olisi toimeentulo ei tarvitisisi mennä toimattomaan Kelaan.

Erittäin harmillista on se että kaikkein heikompiosaiset; vanhukset, lapset, vammaiset, toimeentulon varassa olevat maksavat suurimman hinnan ja sen myötä myös yhteiskunnalle tuleva lasku on suurempi. Kaikkea ei vaan voi rahalla korvata mitenkään, tuntuu äly tässä kohtaa jättäneen nämä jättisuurten palkkoja saavat johtajat, mikäli sitä on ollutkaan, kun tälläisiä sammakoita suustaan päästävät ja kaikki minulle! ajatuksia esiin tuovat.

Ihan hävettää millaisia johtajia meillä onkaan! Kun eivät itse älyä hävetä!

Satu Lehtola

Uusimmat kommentit

20.11 | 15:29

Säilytettävä ehdottomasti!

20.01 | 05:09

Kiitos Satu, kirjoitat tärkeää asiaa, kumpa päättäjät heräisi "ruususen unesta".Koskaan ei ole liian myöhäistä.

09.10 | 03:58

Satu, ESS 9.10.2019. Harmi, että et ole parempi kaveri Antin kanssa. Siellä isommalla tasolla on kavereista huolehdittu palkkaamalka heitä huuhaa-virkoihin kansan kustannuksella.

08.03 | 16:59

Varmasti muutos on paikallaan, tosin Kokoomus Lahdessa on isoin puolue ja jälki sen mukaista. Ensisijaisesti auttaa kun uusia valtuutettuja valitaan, se muuttaa jo ajatusmaailmaa lähtökohtaisesti.

Jaa tämä sivu